Omschrijving

Dit grote, luxe uitgegeven handboek over fabeldieren introduceert je in een wereld van allerlei vreemdsoortige wezens die aan de menselijke geest zijn ontsproten.
De inhoudsopgave in de vorm van een wereldkaart toont meteen dat fabeldieren van alle werelddelen zijn, inclusief de zee, de lucht en de kosmos. De wezens die de revue passeren, zijn vaak duister en angstaanjagend, maar soms ook grappig, zoals de Japanse Tsukumogami: huisraad die tot leven komt als je je huis nooit opruimt. Ze vertegenwoordigen vaak een ongepolijste kant van de mens die bijzonder krachtig is en zich niet altijd laat onderdrukken.

Zo zijn er de draken uit het westen en de djinn uit de islamitische wereld die met hun magische krachten mensen kunnen helpen, maar hen ook volledig in de macht kunnen krijgen. Fabeldieren van het woud, de woestijn en het water dwingen respect af voor de natuur en fungeren als waarschuwing voor gevaar. Andere fabeldieren zoals de dondervogel vormen een verklaring voor onbegrepen natuurverschijnselen. Er is geen register opgenomen. Het geheel is prachtig geïllustreerd in aardetinten door het jonge, nu al veelgeprezen talent Ludwig Volbeda en bevat een poster van een eenhoorn.

Fabeldieren

Productnr.:
Kleur: diverse
Afmeting: 38 x 29 cm
Leeftijd: Vanaf 10 jaar
Merk: Lannoo
 
Prijs: € 25,99
Aantal:
 

Verzendkosten

  • Verzendkosten Nederland+België: € 3,95
  • Verzendkosten vervallen vanaf: € 50,00
Verzendkosten:
Envelop: NL € 2,95
 
Pakket: NL+BE € 3,95
Vanaf € 50,00 gratis
Vracht: NL € 25,00
 
Nieuwsbrief ontvangen?
×