Omschrijving

De Zanzi bedbank uit de collectie van Coming kids is uitgevoerd in massief hout in een grijze tint. Door de robuuste vormen en rechte lijnen van de meubels krijgt deze kamer een moderne en stoere uitstraling. Deze bedbank is nieuw in de collectie van Coming kids. Maak de bedbank helemaal af door de 2 opbergbakken en het uitschuifbare trapje optioneel bij te bestellen. De bedbank wordt geleverd exclusief lattenbodem. Ook deze is uiteraard bij te bestellen!Ook is het mogelijk om een uitvalbeschermer bij te bestellen. Ideaal voor kindjes die net van een ledikant naar een groot bed gaan! Makkelijk te verwijderen, zodra de beschermer niet meer nodig is.  

Ook is het mogelijk om deze Zanzi bedbank uit te bouwen met een slaaphut, zodat het slapen nog leuker wordt! Daarbij kun je ook nog eens kiezen om er een stoffen dak op te leggen. De slaaphut  met/zonder stoffen dak kun je apart bestellen. 

Deze bedbank is ook verkrijgbaar in een witte tint (Salty).

Zanzi bedbank Coming kids

Productnr.:
Kleur: grijs massief hout
Afmeting: 90 x 98 x 207 cm
Merk: Coming Kids
 
Afwijkende levertijd: Binnen 1 werkdag na bestelling zullen wij u informeren over de verwachte levertijd en maken we een afspraak voor levering.
 
Varianten
Optioneel
Matrassen
Lattenbodems
Uitvalbeschermer
Slaaphut
 
Prijs: € 369,00
Aantal:
 

Verzendkosten

  • Verzendkosten Nederland+België: € 25,00
  • Verzendkosten vervallen vanaf: € 1.000,00

Beoordelingen

Verzendkosten:
Envelop: NL € 2,95
 
Pakket: NL+BE € 2,95
Vanaf € 75,00 gratis
Vracht: NL+BE € 25,00
Vanaf € 1000,00 gratis
Nieuwsbrief ontvangen?
×