Omschrijving

100 Unieke kaartjes om verrassende en grappige dingen op te schrijven die je kindjes dagelijks zeggen en doen. Na de succesvolle Milestone Baby Cards en Milestone Pregnancy Cards heeft Milestone deze superleuke Milestone Mini Cards voor de wat grotere kindjes bedacht, om alle ontroerende, eigenwijze, extreem bijdehante of grappige uitspraken van je kindje vast te leggen om nooit meer te vergeten. Met deze Mini kaarten van Milestone gaan leuke uitspraken niet verloren en bewaar je ze op een leuke en makkelijke manier.

Een set/box bevat 100 prachtig geïllustreerde kaartjes, waarop je de leukste en hilarische uitspraken van je kindje kunt schrijven. Schrijf de datum erop en maak zo een prachtig doosje met herinneringen. De Mini Cards bewaar je vervolgens in dit bijgeleverde doosje (naam van je kindje kun je op de onderkant van de deksel van het doosje noteren, of je plakt de kaartjes in een fotoalbum/dagboek.

Dus ook al ben je heel slecht in alles vast leggen en bewaren, door middel van de Milestone Mini Cards wordt je leven toch een stukje makkelijker en kan je een mooi naslagwerk voor je peuter/kleuter maken.

Milestone mini kaarten

Productnr.:
Afmeting: doosje: 15,5 x 11 x 2 cm
Merk: Milestone
 
Prijs: van: € 14,95
voor: € 10,00
Aantal:
 

Verzendkosten

  • Verzendkosten Nederland: € 2,95
  • Verzendkosten vervallen vanaf: € 75,00
Verzendkosten:
Envelop: NL € 2,95
 
Pakket: NL+BE € 3,95
Vanaf € 50,00 gratis
Vracht: NL € 25,00
 
Nieuwsbrief ontvangen?
×