Tienerkamer Eindhoven

Op zoek naar een tienerkamer Eindhoven? Dan bent u bij Verwende Apen in Someren aan het juiste adres. In onze gezellige, sfeervolle winkel hebben wij mooie tienerkamers staan en ook in onze webshop vindt u een ruime keuze aan tienerkamers. Verwende Apen is leverancier van de mooiste merken, zoals Stapelgoed, Timzowood, Bopita en VT Wonen. Ook voor uw puberzoon of puberdochter is een leuke tienerkamer te vinden bij Verwende Apen!

De juiste keuze in tienerkamers

Voor tieners is een eigen plekje in huis heel belangrijk. Ongestoord huiswerk maken, maar ook een gezellige plek om met vrienden en vriendinnen te zitten, een plekje dat helemaal voor jezelf is. Een tienerkamer is dan ook een logisch vervolg op de kinderkamer en bestaat over het algemeen standaard uit een kast, tienerbed en bureau. Dit kan vervolgens aangevuld worden met klein meubilair en accessoires om de kamer echt helemaal persoonlijk te maken.

Tienerkamer Eindhoven

In de winkel van Verwende Apen vindt u een ruime keuze aan tienerkamers. De zoektocht naar een tienerkamer Eindhoven start bij Verwende Apen. In onze webshop kunt u alvast eens rondkijken in ons assortiment en in onze winkel vindt u veel kamers compleet ingericht voor een extra goed beeld. De winkel van Verwende Apen bevindt zich in Someren, dicht bij Eindhoven, Helmond en Deurne.

Wij zijn trots op de mooie merken die u vindt bij Verwende Apen. Stuk voor stuk staan deze merken voor kwaliteit en degelijkheid, maar wel met een eigen uitstraling die de tienerkamers een geheel eigen stijl geven. 

Enkele voorbeelden voor tienerkamer Eindhoven

Tienerkamer Stapelgoed Urban

Tienerkamer Eindhoven

Tienerkamer Stapelgoed Urban

Stapelgoed heeft nog meer tienerkamerlijnen, die u tevens op de website terug kunt vinden.

 

Tienerkamer VT Wonen

tienerkamer vt wonen

Tienerkamer VT Wonen

 

Tienerkamer Coming Kids

Tienerkamer Eindhoven

Tienerkamer Coming Kids - Serie Hopper

Van het merk Coming Kids zijn er nog veel meer gave tienerkamers op de website en in de winkel te vinden.

 

Tienerkamer accessoires

Bovenstaand is natuurlijk slechts een indruk van de tienerkamers in ons assortiment. En naast de meubels vindt u bij Verwende Apen tevens heel veel mooie accessoires vooor de tienerkamer, zoals memoborden, spiegels en originele opbergtonnen.

Bent u op zoek naar een tienerkamer Eindhoven om een mooie plek te creëren voor uw tiener? Wij adviseren u graag in de keuze en nodigen u van harte uit samen met uw zoon of dochter langs te komen in onze winkel.


Verzendkosten:
Envelop: NL € 2,95
 
Pakket: NL+BE € 2,95
Vanaf € 75,00 gratis
Vracht: NL+BE € 25,00
Vanaf € 1000,00 gratis
Nieuwsbrief ontvangen?
×