Over ons

Wij hebben een missie! Kinderen en ouders moeten af en toe eens VERWEND worden!

Verwende apen biedt daarvoor een hippe en trendy collectie op het gebied van lifestyle en speelgoed voor kinderen.
Verwende apen is opgericht door Loes en Karen.  Al sinds jaar en dag vriendinnen hebben wij gemerkt dat we elkaar op vele vlakken goed aanvullen. De keuze om samen de winkel en webshop te beginnen leek daarom bijna vanzelfsprekend.

Als moeder weten wij wat onze kinderen leuk vinden, maar we vinden het ook belangrijk dat we er zelf plezier aan beleven. Daarom zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit, is de prijs goed in balans en zorgen we ervoor dat een cadeautje voor de kinderen ook voelt als een cadeautje voor de ouders.

Heerlijk winkelen vanuit je luie stoel of in onze kinderwinkel in Someren. Kom lekker rondsnuffelen tussen het speelgoed, kinderkameraccessoires en de kinderkamers. Behalve de spulletjes in de webshop zijn er in onze kinderwinkel nog veel meer merken te vinden. Bijvoorbeeld mooie complete kinderkamers van Coming Kids, Stapelgoed en Kidsdepot.

Enkele van onze merken zijn:

Coming Kids - Kidsdepot - Stapelgoed - Sparkling Paper - Done by Deer - Snurk Beddengoed - Damai - Heico - Lilliputiens - Rubens Barn - Djeco - Janod - Jellycat - Skip Hop - Zebra Trends - Trybike - Wheelybug - Vilac - Scratch

 

Wij hebben al een heel aantal merken voor u geselecteerd, maar mist u nu toch nog iets? Laat het ons dan weten middels de button 'suggesties' die u kunt vinden tussen de banners aan de linker kant van de Homepage.

 

Verzendkosten:
Envelop: NL € 2,95
 
Pakket: NL+BE € 4,95
Vanaf € 75,00 gratis
Vracht: NL+BE € 50,00
Vanaf € 1000,00 gratis
Nieuwsbrief ontvangen?
×