Over ons

Wij hebben een missie! Kinderen en ouders moeten af en toe eens VERWEND worden!

Verwende apen biedt daarvoor een hippe en trendy collectie op het gebied van lifestyle en speelgoed voor kinderen.
Verwende apen is opgericht door Loes en Karen.  Al sinds jaar en dag vriendinnen hebben wij gemerkt dat we elkaar op vele vlakken goed aanvullen. De keuze om samen de winkel en webshop te beginnen leek daarom bijna vanzelfsprekend.

Als moeder weten wij wat onze kinderen leuk vinden, maar we vinden het ook belangrijk dat we er zelf plezier aan beleven. Daarom zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit, is de prijs goed in balans en zorgen we ervoor dat een cadeautje voor de kinderen ook voelt als een cadeautje voor de ouders.

Heerlijk winkelen vanuit je luie stoel of in onze kinderwinkel in Someren. Kom lekker rondsnuffelen tussen het speelgoed en spulletjes voor de kinderkamer. 

Enkele van onze merken zijn:

Coming Kids - Kidsdepot - Stapelgoed - Done by Deer - Snurk Beddengoed - Damai - Heico - Lilliputiens - Rubens Barn - Djeco - Janod - Happy Horse - Skip Hop - Zebra Trends - Trybike - Wheelybug - Vilac - Scratch - Le Toy Van- A Little Lovely Company - Plan Toys - Melissa&Doug - Corolle

Wij hebben al een heel aantal merken voor u geselecteerd, maar mist u nu toch nog iets? Laat het ons dan weten middels de button 'suggesties' die u kunt vinden tussen de banners aan de linker kant van de Homepage.

Daarnaast is onze winkel uitgebreid met het thema "Zoet & Feest". Een compleet assortiment voor de aankleding van je feestje; slingers, ballonnen, bordjes, bekertjes, kaarsjes.... Ook kunnen wij voor u helium ballonnen en ballonzuilen/bogen verzorgen!

 

  

Verzendkosten:
Envelop: NL € 2,95
 
Pakket: NL+BE € 2,95
Vanaf € 75,00 gratis
Vracht: NL+BE € 25,00
Vanaf € 1000,00 gratis
Nieuwsbrief ontvangen?
×