Kinderkamer

Kinderkamer Inspiratie nodig? Bezoek dan de website van Verwende apen of kom langs in onze winkel voor originele ideeën voor kinderkamers.

Van babykamer naar peuterkamer naar kleuterkamer tot tienerkamer, voor jongenskamer of meisjeskamer. Er is op internet ongelofelijk veel inspiratie te vinden voor kinderkamers. Laat je inspireren voor de kinderkamer voor jouw zoon of dochter door de creatievelingen bij Verwende apen die altijd op zoek zijn naar originele meubels en accessoires en op basis hiervan de leukste inspiratiethema's maken. 

stoere kinderkamer

Kinderkamers gesorteerd op thema

Welk thema zoek jij voor de kinderkamer? Verwende Apen richt in de winkel veel kinderkamers in op basis van originele ideeën en ook online delen wij deze thema's graag.

 

Kinderkamermeubels

Alle meubels voor de kinderkamer vindt u in ons uitgebreide assortiment. Kinderbedden in veel varianten, zoals hoogslapers, peuterbedden, stapelbedden en twinbedden, maar ook andere meubels zoals kasten, bureaus, nachtkastjes en kleine meubels als wandrekken en commodes.

In onze winkels staan al diverse kinderkamers met meubels voor u opgesteld, maar ook op onze website vindt u van alle meubels mooie foto's en een uitgebreide omschrijving. In het assortiment bevinden zich A-merken met meubels van hoge kwaliteit zoals Bopita, Coming Kids, Stapelgoed en Timzowood.

 

Inrichting kinderkamers

Naast de kinderkamermeubels heeft Verwende apen ook de leukste accessoires voor de kinderkamer. Behang, muurstickers, verlichting, opbergers, beddengoed, kleine meubels en kleine accessoires vindt u altijd bij Verwende Apen. Ook voor de kinderkameraccessoires geldt dat wij altijd op zoek zijn naar de originele spulletjes van mooie merken. 

Verzendkosten:
Envelop: NL € 2,95
 
Pakket: NL+BE € 2,95
Vanaf € 75,00 gratis
Vracht: NL+BE € 25,00
Vanaf € 1000,00 gratis
Nieuwsbrief ontvangen?
×